Водещи новини

„Съдията” е най-новото заглавие в афиша на кино „Модерен театър”

Афишът на кино „Модерен театър” за тази седмица започва с 3D лентата „Ритъмът на греха” на 15 октомври от 19.00 часа.

На 18 октомври, от 17.00 часа „Легендата за Оз: завръщането на Дороти” ще могат да гледат почитателите на анимацията.
Новото заглавие в програмата на панагюрското кино е „Съдията”, който ще има прожекция в събота, 18 октомври, от 19.30 часа с цена на билетите от 5.00 лева. Филмът е за разказ за спомени, любов и възможност за изкупление.
Героят на Робърт Дювал е известен в малкия си град като безкомпромисен съдия, а синът му, Ханк (изигран от Робърт Дауни-мл.) е още по-безпощаден и от баща си. Ханк е успешен ловък адвокат в големия град, който е избягал възможно надалеч от корените си, но семейна трагедия го принуждава да се върне обратно у дома – при властния си баща и хората, които се е опитал да загърби.
Плановете на Ханк за бързо прибиране са възпрепятствани, когато последният човек, за когото някога е очаквал да имат нужда от услугите му, е обвинен в убийство. Съдията, дългогодишният арбитър на правосъдието, сега е изправен пред милостта на системата, без алиби и дори без никакъв спомен от въпросната нощ. След толкова много години и толкова много белези, и за бащата, и за синът, пътуването да открият истината се превръща в нещо повече от инцидент по тъмен, селски път.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.