четвъртък , 9 май 2024

Трима в панагюрския арест – хванати са при опити за кражби

Вчера сутринта 56-годишен жител на село Попинци съобщил, че е засякъл двама мъже при опит да отмъкнат осем алуминиеви профила с различна дължина за надуваемата му лодка „Ямаха”.

Униформените установили, че това са панагюрците С.Б.- 40г. и И.Б.-20г.. Вещите са иззети и върнати обратно на собственика им. „Дуото” е задържано в ареста, а по случая се води бързо производство, съобщи говорителят на ОД на МВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.
Незаконно добити дърва са открити при съвместна проверка на лесничеи и полицаи. Отново вчера, но по обед, лесничеи от горското стопанство в Панагюрище и полицейски инспектори проверили двор на къща, собственост на В.Б.- 61г. Там били открити общо шест кубически метра широколистни дърва за огрев. Те не били маркирани, а собственикът им не притежавал документ за произход. Дървесината е иззета, а В.Б. е задържан в РУ-Панагюрище. По случая се води бързо производство.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.