Жълт код за времето в Пазарджишко днес

За потенциално опасно и опасно време от днес и през следващите дни предупреждават от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

За няколко от областите в страната е обявен оранжев код (предпоследната степен) – Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Стара Загора, както и за съседните на област Пазарджик – област София и област Пловдив. За всички останали, включително и Пазарджишка, кодът е жълт – потенциално опасно време.
През септември се очаква средните месечни температури у нас да бъдат около и под нормата, която за равнините е между 18 и 21 градуса, за високите полета – между 15 и 17 градуса, а за планините – между 4 и 9 градуса.
През повечето дни от първото десетдневие на септември облачността над страната ще бъде значителна, с условия зачести превалявания.
Метеоролозите прогнозират, че най-високите температури през септември у нас ще бъдат между 27 и 32 градуса, а най-ниските – между 4 и 9 градуса.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.