Водещи новини

Продължават да работят върху „Подари усмивка”

Мит ли са литературни герои като Пипи Дългото чорапче, хубаво ли е да си нещотърсач, бяха част от въпросите, които днес деца задаваха на учителите Петра Пирдопска и Румяна Серетлиева.

Искреният им интерес е част от заниманията, които се провеждат през летните месеци като част от програмата на Общината за лятна работа с деца и ученици. В Обединения детски комплекс освен четенето на книги, рисуването, участието в спортни игри, шах, децата продължават да участват в проекта, започнал през миналата година „Подари усмивка”, като всички усмивки, изработени от хартия ще бъдат раздавани през август на площада.
Сред планираните инициативи са „Млад предприемач”, който включва посещението на обущарски, фризьорски, грънчарски ателиета, излъчването на победител в „ОДК търси талант”. Впечатлени децата са останали през миналата седмица, когато са посетели Градска библиотека „Стоян Дринов”, а след това и Природонаучния музей. Идващият петък е запазен за поход до близка местност, който вече се очаква с нетърпение.

 

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.