Пак пръскат срещу насекоми и гризачи

От вчера  – 9 юли, започна третото за годината пръскане на сгради и тревни площи на територията на община Панагюрище срещу насекоми и гризачи, съобщи завеждащата „Връзки с обществеността“.

От Общината уточняват, че при благоприятни метеорологични условия  пръскането ще продължи до 20 юли.
С препарат „Фендона 60 СК“, ще бъдат обработени площите, подлежащи на дезинсекция и дератизация на територията на общината: СОУ “Нешо Бончев”,  ОУ “Проф. Марин Дринов” и ОУ “Двайсти април” в Панагюрище, ОУ “Отец Паисий” в село Попинци и ОУ “Свещеник Недельо Иванов” в село Поибрене, Обединено детско заведение “Звънче”, Обединено детско заведение “Райна Княгиня”, Целодневна детска градина “Първи юни”, Целодневна детска градина “Брезичка” и Целодневна Детска градина “Пролет” в Панагюрище, както и детските градини в селата Оборище, Бъта, Попинци и Левски.
Ще бъдат обработени още сградите на осемте кметства на общината, както и всички заявени от кметовете по места закрити помещения и тревни площи.
Срещу насекоми и гризачи в Панагюрище ще бъдат обработени и площите в сградата на Община Панагюрище, Градска библиотека “Стоян Дринов”, Исторически музей и къщите музеи, Театър Дом-паметник, Обединен детски комплекс, Спортна зала, Социален патронаж, Дневен център за деца с увреждания “Дъга”, Център за настаняване от семеен тип за деца “Павел Бобеков”, Дневен център за възрастни хора с увреждания “Св.Св. Козма и Дамян”, Градски универсален магазин, Общинско предприятие “Чистота”.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.