Третият етап за класиране на кандидат-гимназистите – от 11 до 15 юли

Във връзка с предстоящите дейности свързани с трети етап на класиране на кандидатстващите след седми клас, от Регионалния инспекторат по образованието Пазарджик припомнят, че етапът ще е от 11 до 15 юли.

За целта следва да се подаде ново заявление в училището-гнездо, в което желанията могат да се подредят отново съобразно останалите свободни места, които ще бъдат обявени на 10 юли. Училищата- гнезда отново са:
-ОУ „Проф. Иван Батаклиев”- гр. Пазарджик;
-ОУ „Христо Ботев”- гр. Велинград;
 -Професионална гимназия по индустриални технологии и туризъм – гр. Панагюрище.
В трети етап на класирането може да участва и ученик, който не е участвал в първия и втория етап на класирането. След обявяване на резултатите от трети етап на класиране на 17.07.2014 г., следва записване на класираните ученици в срок от 18.07.2014 г.  до 21.07.2014 г. в училището, в което са класирани.
Свободните места след трети етап на класиране се обявяват в срок до 22.07.2014 г.
Попълването на незаетите места след трети етап се осъществява в приемащите училища (тези със свободни места след трети етап) в срок до 28.07.2014 г. Необходимата информация се получава от директорите на приемащите училища.

Вижте още

Ученици от СУ „Нешо Бончев“ проведоха експерименти в ПУ по интердисциплинарен проект “Учи, за да можеш!”

Активното сътрудничество между СУ “Нешо Бончев”-гр. Панагюрище и Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” в областта на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.