Водещи новини

Утре в кино „Модерен театър” – половин зебра, цяло приключение!

Утре в кино „Модерен театър” от 17.00 часа ще има 3D прожекция на анимацията „Кумба”.

Отхвърлена от своето суеверно стадо, зебра с половин ивици тръгва на смело пътешествие, за да заслужи ивиците си, но когато открива, че тираничния леопард е по петите му, той трябва да намери куража да спаси всички животни в голямата пустиня Кару.
Животът не е само черно и бяло за Кумба, млада зебра със само половината от ивиците си. Когато неговото суеверно стадо го обвинява за внезапната суша, обхванала земята, Кумба се събира с дръзка антилопа гну и претенциозен щраус, за да открие легендарния извор, където първите зебри са получили ивиците си. По време на своето дръзко пътешествие през голямата пустиня Кару, Кумба среща множество чудати образи и се изправя лице в лице с тираничния леопард, в епична битка за да заслужи ивиците си.
Кумба дава възможност да бъде представена пред света уникалната южноафриканска естетика, демонстрирайки магията и привлекателността на Кару – земя, която пленява въображението. Много от елементите в историята за Кумба са взети от истинския живот, вдъхновени от животни или хора, или уникални истории от региона на Южна Африка.
Цената на билетите е 4.00/6.00 лева.
Прожекцията в панагюрското кино утре от 19.30 часа ще е 3D премиерата на „Трансформърс: Ера на изтребление” с цена на билетите 5.00/6.00 лева.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.