събота , 20 април 2024

Отново заслужили дриновци ще получат стипендии от фонд „Ваня Ангелова”

Шест са пълните отличници, завършили 7 клас в ОУ „Проф. Марин Дринов” за учебната 2013/2014 година.

Те ще участват в анкетно проучване, част от Системата за морално и материално стимулиране за учениците в училището, въведена през 1995 година.
Идеята е финансово подкрепена от президента на фирма „Градус” Иван Ангелов, който е съучредител на фонд „Ваня Ангелова” – създаден в памет на покойната му съпруга, учителствала в училището, е записано в историята на учебното заведение на https://sites.google.com/site/oudrinov/istoria-na-uciliseto.
Всяка година най-добрите дриновци получават финансова подкрепа, след като имената им се посочват от учители и ученици, след гласуване. Тазгодишните победители все още не са ясни, защото анкетното проучване предстои да се проведе, уточни пом.-директорът Богдана Иванова-Шишкова. Церемонията по награждаването ще бъде на 26 юни от 18.00 часа в Театъра.
През настоящата година за пръв път седмокласници ще бъдат отличавани, а не както досега осмокласници.

Вижте още

Наградиха участниците от детските полицейски управления

Доброволците от детските полицейски управления при ОДМВР-Пазарджик получиха много награди от участието си в Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.