Водещи новини

Ново престижно отличие за хотелски комплекс „Каменград“

Нова престижна награда за отличните си възможности за СПА и релакс получи четиризвездният „КАМЕНГРАД” ХОТЕЛ&СПА, гр. Панагюрище. 

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм е отличил СПА &Уелнес центъра на комплекса в категорията „Иновативна СПА концепция“ в рамките на годишните награди за иновации 2014. Това съобщиха от отдел „Комуникации“ в „Асарел-Медет“ АД. Церемонията по награждаването е бил част от Първия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който се проведе на 28 и 29 май в Хисаря.
В надпреварата за отличията са участвали най-реномираните хотелски комплекси от цялата страна.  Експертното оценяване е протекло в редица направления, сред които описание и цел на създадената СПА иновация, процес на развитието й, постигнати  и измерими резултати и други.
При силна конкуренция „КАМЕНГРАД“ ХОТЕЛ&СПА е спечелил признание и възможност да кандидатства за Европейските награди за иновации, присъждани от Европейската СПА асоциация.
 „Каменград” ХОТЕЛ & СПА е носител на „Златен приз“ за най-добър СПА хотел за 2012 г, присъден от списание „Туризъм и отдих“, както и победител в категория „СПА & Спорт” по време на международната конференция „СПА 2014”. Отличията са комплексен атестат за постигната висока култура на обслужване, професионален мениджмънт и създаване на добър имидж на България.
От ръководството на „Тракийски хотелиери“ ЕООД съобщиха, че клиентите могат да очакват нови атрактивни оферти за селектирани СПА процедури от СПА центъра на комплекс „КАМЕНГРАД“ и през летния сезон.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.