четвъртък , 25 април 2024

Две награди за панагюрските деца риболовци

Националното състезание по спортен риболов за деца до 14-годишна възраст, провело се в края на миналата седмица – 7 и 8 юни, премина с участието на шест деца от Панагюрище.

Проявата се организира за 11-та поредна година от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България” и е била на яз. „Сопот”, край Троян. Родители на децата разказаха, че 9 сдружения са имали свои представители, като единият от двата панагюрски отбора спечелил третото място, нареждайки се след децата от Троян и Велико Търново. Съставът на носителите на бронзовата купа е Петя Врагова, Даниела Куртакова и Александър Врагов, а вторият отбор на Панагюрище бил в състав – Георги Динков, Светозар Бакърджиев и Доника Мехтерова. Втората награда за панагюрчетата била купа за Петя Врагова – за уловена най-голяма риба.
Вечерта преди състезанието се състояла традиционната викторина на риболовна тематика, стрелба с лък, игри и лагерен огън, съобщават още от slrb.org. Наградният фонд за викторината и състезанието бил обезпечен от Националната ловно-рибарска организация. Отличията били връчени от Милко Недялков, областен управител на област Ловеч и Васил Василев, главен секретар на НЛРС-СЛРБ.
   
     

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.