Водещи новини

Спортни дни ще ознаменуват 5 години от обединението на техникумите

Със спортни дни Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм ще ознаменува 5 години от създаването си.

Днешната професионална гимназия е продължение и наследник на наричаните от панагюрци Минен техникум, техникум по оптика и техникума по облекло. От своя страна Оптиката през 2012 година имаше 40-годишен юбилей, Минния през 2013-та – 50-годишен юбилей, а облеклото през 2015 година ще имат 60-годишен. 11, 12 и 13 юни ще бъдат поводът да се отпразнуват годишнините.
Всички спортни прояви ще са от 18.00 часа на стадион „Орчо Войвода”, като в сряда ще бъдат хандбалните срещи, в четвъртък ще са волейболните и самбистките срещи, а в петък лекоатлетическите надпревари и футболните мачове. От Професионалната гимназия уточниха още, че едни срещу други ще се изправят настоящи и бивши възпитаници на училищата. Празникът ще мине под мотото „Спортът вчера и днес – училище на шампиони“.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.