петък , 19 април 2024

Утре ще е ясно кой ще е Творец на годината и кои ще са Учителите на годината

Днес в 17.00 часа приключва онлайн гласуването на сайта на Община Панагюрище за Учител и Творец на годината. Резултатите от него, независимо от броя на гласувалите, се броят като един глас, който се прибавя към гласовете, които е събрал съответният кандидат от комисията в Общината.

От номинираните за Творец на годината до 14.30 часа днес най-много гласове имаше за хореографката Мария Бензарова –3007, следвана от Иванина Узунова с 2442 гласа. В електронната анкета 163 души бяха предпочели Творец на годината да е хореографката на ФТС „Тангра“ към читалище „Искра-1872“ в с.Попинци Мария Терзийска.
За дърворезбаря Иван Ушев бяха гласували 33 човека, а 25 за председателя на литературния клуб към читалище „Виделина“-Панагюрище Димитър Стефанов.
Очаквано малко продължават да са гласовете за Учител на годината в предучилищна възраст и за  гимназиален клас, понеже номинациите са само по една – на Кунка Велева от ОДЗ Райна Княгиня“са и на учителя по английски език от СОУ „Нешо Бончев“ Снежана Симеонова. В анкетата г-жа Велева е подкрепена от 142 души, а г-жа Симеонова от 175.
Фаворит в електронното гласуване в начална училищна степен продължава да е Стефка Стефанова от ОУ „Проф.Марин Дринов“, събрала вече 589 гласа. Следват я Зорка Кисьова от ОУ „20 Април“ с 376 гласа /при 231 преди 2 дни/и Виолета Авелова от СОУ „Нешо Бончев“ с 329 гласа при 282 гласа този понеделник.
В прогимназиална училищна степен Стоянка Ракова от ОУ „20 април“ продължава да води класацията, но вече с 870 гласа при 209 на 12 май.  Елена Савова-Гергинекова от ОУ „Проф.Марин Дринов“ до днес в 14.30 часа беше събрала 647 гласа при 172 в понеделник.
Комисиите, които ще определят кой ще е Учител на годината в съответната училищна степен и кой ще е Творец на годината ще заседават утре – 15 май в часовете 16.00 и 17.00

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.