четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Дъждът наводни мазета на блок. Пожарна изпомпва водата

Краткият, но проливен дъжд днес в късните следобедни часове наводни мазетата на живеещите в бл.6, вх.А в ж.к „Оптиикоелектрон“ 1 в Панагюрище.

За това сигнализира на oshtepan.com домоуправителят на входа
Димитър Пенчев, който беше потърсил помощ на тел.112. Дежурният екип от пожарникарите Стойо Николов Раленеков, Стойо Николов Кръстев и Стефан Костурков беше поел сигнала и откликнал своевременно. Тримата огнеборци изпомпваха водата от мазетата, която беше първоначално до под коляно. Живущите във входа на блока обясниха, че подобно главоболие не им е за първи път. Често при сериозен дъжд шахтите не можели да поемат огромното количество вода, която се стича от пътя откъм ОЗ-то, и мазетата се пълнени. Причината, според живеещите във входа на бл.6, е в тесните тръби, които връщали обратно водата. Хората смятат, че дренажна система би ги отървала от подобни главоболия. Смятат още, че направата на тази сиистема трябва да се поеме от Общината.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Един коментар

  1. живущите в бл.6 вх а ОЕ 1

    Благодарност към дежурният екип от пожарникарите Стойо Николов Раленеков, Стойо Николов Кръстев и Стефан Костурков !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.