понеделник , 13 май 2024
Водещи новини

Рок група „МОДИКА“ вместо „РОКА РОЛА“ на 3 май

Има промяна в съпътстваща концертна програма на второто издание на Световното първенство по фойерверки в Панагюрище, което ще е от 2 до 4 май включително.

Вместо рок групата „Рока Рола“  концерт втората вечер – з май, ще изнесат Жана Бергендорф и панагюрската рок група „МОДИКА“ , разбра от наша читателка oshtepan.com
Информацията потвърди зам.-кметът на общината Галина Матанова.
Както вече oshtepan.com писа, първата вечер след конкурсната програма по пиротехника „Огън, цвят и фантазия“ ще има концерт на „Диана Експрес. Световното първенство ще завърши на 4 май вечерта с концерт на Силвия Кацарова.
Отборите, които три поредни вечери ще се състезават по „Огън, цвят и фантазия“, са от Италия, Финландия и победителят от 2013 година – Чехия.
Според регламента всички отбори разполагат с едни и същи материали като количество, ефекти и вид, за да могат на база на избрана от тях мелодия да представят своите фантазии. Всеки отбор ще подготвя две минути шоу „Свободен стил“, което няма да се оценява. След това ще следва 7-8 минутно музикално шоу с фойерверки, което журито ще оценява.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.