понеделник , 13 май 2024
Водещи новини

В ЦДГ „Първи юни” ще облагородяват двора си

По-голямо затревяване и по-цялостно озеленяване предвиждат от целодневна детска градина „Първи юни” за двора си в следващите месеци, обясни директорът й Цеца Радивчева-Калпакова.

Нови уреди за игра ще бъдат монтирани в близките седмици, предвижда се и увеличаване площта на ударопоглъщащата настилка. Децата ни много обичат да играят в зеления кът, която през 2012 година бе реконструиран по екопроект към ПУДООС, както и на площадката по безопасност на движението, с която се учат да бъдат примерни участници в движението, подчерта още Калпакова. До Деня на детето, в който градината по традиция чества празника си, се очаква да бъде приключено и строителството на спортната зала на детското заведение. Директорът уточни, че остават само довършителни работи.
Стремежът ни е градината ни да се утвърди като търсено и любимо място за живот на детето чрез пространство за игра, познание, общуване и творчество на основата на открита за иновации и гъвкаво реагираща образователна система, обобщи Калпакова.

Вижте още

Търсене на решение на проблеми, но и желание за доброволчество в приемните дни на кмета

Недоволство от предоставяните през последните години социални услуги на деца с увреждания;  жалби заради липса …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.