Водещи новини

В Поморие победа и загуба за хандбалистките ни

Последният кръг от първенството на зона Тракия по хандбал за 19-годишни девойки се проведе на 23 март в Поморие.

Треньорите Любка Карагьозова и Георги Атанасов коментираха, че до този момент ХК „Панагюрище” водел в класирането с две точки пред Хасково и затова срещата с Хасково била много важна за нас. Панагюрският отбор подходил отговорно, изпълнил указанията на треньорите и доминирал през цялото време. Мачът завършил с резултат от 18:10 в полза на панагюрки. Втория мач с домакина Поморие панагюрските девойки не изиграли добре, подценили противника и това ни изиграло лоша шега – загуба с един гол (8:9 за Поморие).Във временното класиране „Панагюрище” продължава да е на върха, но двете точки аванс пред Хасково предполагат отново да има интрига на зоналния финал, който е последната фаза преди Държавния финал. Зоналният финал, на който ще се излъчи първенеца на зона Тракия, ще се играе в Хасково на 2 април с участието на тимовете на Хасково, Панагюрище, Сливница и Поморие. Принципът на игра ще е всеки срещу всеки, като се зачитат резултатите от зоналното първенство. Само първият отбор ще се класира директно на Държавния финал, а вторият и третият ще играят на квалификация с отбори от другите зони. За да бъдат първи панагюрки трябва да направят поне две победи от три мача.
Съставът на отбора на 19-годишните е: Йорданка Тодорова, Тотка Дойкинова, Екатерина Табанджова, Ангелина Симеонова, Ивайла Панайотова, Нелина Маслева, Мария Савлекова, Галя Иванова, Ива Караджова, Златка Тодева.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.