Зумпалова-Ралчева ще инициира работни групи по наредби

Работни групи за актуализирането на две от общинските наредби ще инициира председателят на Общински съвет Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева.

Това обяви първата сред равни вчера на съвместно заседание на две от комисиите на ситипарламента – по образование, култура, младежки дейности и спорт, и по местно самоуправление и законност. Повод за думите й бе разглеждането на отчета на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и възможности за работа на екипи за проверки, основани на общински разпоредби. Ралчева допълни, че ще помоли и кмета на общината да предостави специалисти от администрацията при обсъждането на нормативите.
През миналата година в сайта на Общината имаше и обратна форма, чрез която гражданите също можеха да дават своите предложения за изменение на Наредба №1 – за поддържането и опазването на обществения ред и общественото имущество на територията на община Панагюрище.
Другият важен местен закон е Наредба №2 – за опазване и поддържане на чистотата в община Панагюрище.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.