Водещи новини

Разпределяха пари в „Спорт за всички”

Средствата в дейност „Спорт за всички” разпределяха на вчерашното си заседанието от комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт.

Общият размер е 103 000 лева, като няма намаление от заложеното през миналата година. За разлика от 2013 година обаче съветниците предварително решиха да се знае за какво ще се разходва, за да улеснят работата си през годината.
Комисията прецени, че сума от 83 000 лева ще остане за клубовете, а останалите 20 000 лева ще са за – 4000 лева за турнири, 500 лева за мото клуб „Железни братя”, 500 лева за ветераните лекоатлети, по 6000 лева за „Автоцар Рали Сервиз” и „Каменов Рали Тим”, 1000 лева за Туристическо дружество „Бунай” и 2000 лева резерв. От кметското ръководство препоръчаха да се внимава с разпределението, за да няма намаление за спортните клубове. Членове на комисията припомниха, че 30% от 83 000 лева ще са за футбола. Общата сума се удвоява от „Асарел-Медет” АД чрез Асоциацията на спортните клубове в общината.
Крайното решение ще вземе Общинският съвет при приемане на бюджета на Общината за 2014 година.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.