четвъртък , 25 април 2024

Парите за културния календар – удвоени чрез партньори

Отново ще търсим надграждане на културния календар на Общината за годината, акцентира пред съветниците от комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт на 29 януари зам.-кметът Галина Матанова.

През 2013 година средствата, отделени за честване на международни, национални и регионални прояви, са били удвоени почти двойно с външни средства чрез партньори.
През настоящата година в един от проекто-документите, които разглеждат старейшините във връзка с Бюджет `2014, е записано, че разходите за културния календар на Община Панагюрище ще са в размер на до 158 000 лева.
На похвалата на общинския съветник от ГЕРБ Томи Наплатанов за новата визия на календара в сайта на Общината, Матанова допълни, че предстои издаването и на книжка със събитията, която ще бъде част от представянето на Панагюрище на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Тя ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център – София.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.