четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Номинации за успели деца – до 16 февруари

Няма успех без първа крачка… след нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер – това е посланието на Димитър Бербатов чрез неговата фондация към децата на България.

До 16 февруари е срокът, в който могат да бъдат номинирани талантливи деца, които да станат част от Клуб `2013. В Клуб `2012 бяха Мария Финджикова от Панагюрище с поп пеене и Мариела Апостолова от Пловдив, която е с панагюрски корен с народно пеене. През 2011 година сред най-успелите деца са – Даниел Ненов от с.Бъта със сумо и джудо, през 2010 година – като екип Генка Врагова и Елена Найденова за екология.
Номинациите се правят в уеб сайта на Фондация „Димитър Бербатов”, като всеки, който може да удостовери успеха на съответното дете, има шанс да го направи. Няма ограничения в Клуба да бъдат включени и деца, които са били част от него в предишните години. За да се постигне по-справедливо оценяване, от тази година всяко дете ще може да бъде номинирано не с всички, а със свои максимум 5 постижения. Моля изберете от всички успехи през годината тези 5, които са най-силните представяния на детето. Те могат да бъдат място от първо до трето или рекорд.
Основната мисия на Фондацията е всестранно да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. Фондацията се самоопределя за осъществяване на дейност в обществена полза. Тя е неправителствена, нерелигиозна и политически независима обществена организация.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.