събота , 27 април 2024

Ваучери за храна за служителите на Общината

Публична покана за избор на оператор за отпечатване, опаковане и предоставяне на ваучери за храна на работници и служители на Общинска администрация за периода от 1 януари до 31 декември 2014 година е отправена на сайта на Община Панагюрище.

Ценните книги ще са с номинал от 10 лева. Ориентировъчната стойност на ваучерите за една година с ДДС е около 34 000 лева. Критерият за възлагане на поръчката ще е най-ниската цена, а срокът за получаване на офертите до 31 януари т.г.
„Стойността на ваучерите за един работник/служител възлиза на 50,00 лв., тримесечно, за приблизително 170 работници и служители на Общинска администрация – Панагюрище, и ще бъдат раздавани четири пъти през настоящата година”, пише в техническото задание.
Ваучерите за храна, подаръци, почивки, козметични процедури са част от социалните придобивки, които работодателят може да избере за допълнително мотивиране на служителите си. Медицински и здравни застраховки, пенсионни планове, обучения са други използвани от работодателите стимули.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.