Водещи новини

„Пан-Волей” загуби от „Кърджали Волей”

Достоен отпор дадоха днес играчите на спортен клуб „Пан-Волей” на лидерите от „Кърджали Волей” в залата на стадион „Орчо Войвода”, срещу които бе и първият им мач през миналата есен.

Въпреки усилията им обаче срещата от 6-ия кръг на любителската волейболна лига „Волей мания“ завърши със загуба за нашите. Първият и вторият гейм приключиха с 25:23 и 25:20 за гостите, третият панагюрци спечелиха с 25:22, а последния, четвърти, загубиха с 23:25. Президентът на „Пан-Волей” Стоян Василев коментира пред oshtepan.com, че „Кърджали Волей” са не само лидери в групата ни – „Б2” дивизия, група С, а и в цялата Волей мания, и в отбора им днес има двама състезатели, които са били републикански шампиони по плажен волейбол.
Следващите срещи на панагюрския тим, воден от треньорите Росица Ангелкова и Иван Ангелков, ще са в Брацигово на 26 януари и на 2 февруари в столицата срещу „ВАМ ВАМ”. Мачът от 9-ия кръг ще е домакински – на 23 февруари от 16.00 часа бялозелените ще посрещнат „Евроколеж” от Оризаре.
Съставът на „Пан-Волей“ е: Коста Кунтов, Илия Костадинов, Мирослав Васев, Емил Васев, Димитър Велев, Димитър Мазнеков, Стоян Немигенчев, Добрин Колев, Аймен Магхарби, Иван Ангелков, Стоян Стоянов, Спас Чочков и Стоян Маринов.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.