Водещи новини

Предварително купуваме билети за влаковете заради празниците

Двадесетдневна предварителна продажба на билети за всички бързи влакове се въвежда за удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на Коледните и Новогодишните празници.

От Холдинг БДЖ ЕАД съобщават още, че това ще е възможно от утре, 16 декември.
Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната. Справка в сайта на БДЖ показва, че на 22 декември например, влакът от Панагюрище за Пловдив ще е с начални часове 05:15; 10:45 и 16:22 и ще пристига в Пловдив в 07:10; 12:40 и 18:15.
За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, Холдинг БДЖ ЕАД ще осигури допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.