Тенисистките ни – в първата четворка на България

Женският отбор на спортен клуб по тенис „Панагюрище” се нареди сред първите четири в страната и е с право на участие в европейските клубни турнири.

Треньорът на Ненка Тушлекова, Нелина Петришка, Десислава Ботева и Каролина Лилова Борис Влахов съобщи още, че на турнира на Висшата лига, на 30 ноември, решаваща е била победата над „Масов спорт” Пловдив, с които си оспорвали правото да се наредят до основните претенденти за шампионската титла догодина – „Комфорт” Варна, „Стоянстрой” Пловдив и НСА София. След първите четири тима, сред които и „Панагюрище”, заедно с „Масов спорт” Пловдив са останали утвърдени школи като „Родопи” Момчилград, „Марица – Фест” Пловдив, „Светкавица” Търговище. Влахов подчерта, че успехът е огромен на фона на финансовите затруднения на клуба.
Отново на 30 ноември, отново в Пловдив, се провел и Втори кръг от Югозападната републиканска група за мъже, където от седем мача, победите за „Панагюрище”, състезаващ се с млад отбор, записаните победи са седем. За отличното представяне приносът е на играчите Еди Негалов, Георги Кържанов, Павел Варадинов, Николай Дойчев, Димитър Калоянов, Радко Грънчаров. Момчетата ще се борят за влизане в „Б” групата през пролетта.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.