Регионалният генерален план за ВиК – без екологична оценка

От Министерството на регионалното развитие публикуваха следното съобщение „Съгласно чл.15, ал.1, т.1 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка за планове и програми, Министерство на регионалното развитие съобщава, че

на 12.11.2013г. от Министерството на околната среда и водите е издадено Решение № ЕО-50/2013г. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка на Регионален генерален план за водоснабдяване и канализация на обособената територия на „ВиК-П” ЕООД-гр. Панагюрище – да не се извършва екологична оценка.
Решението е поставено на обществен достъп на страницата на Министерство на регионалното развитие на 19.11.2013г. и на информационните табла на МОСВ от 12.11.2013г. за период от 14 дни, както и на електронната страница на МОСВ.”
Подобни решения се взимат за ВиК-операторите на територията на цялата страна във връзка с приемане генералните планове за водоснабдяване и канализация.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.