понеделник , 20 май 2024
Водещи новини

Кметът подписа договор по проект към ОПАК

Договор по проекта „Ефективно и ефикасно управление на общински политики в община Панагюрище в програмния период 2014 – 2020 г. ” е подписал на 18 ноември кметът на община Панагюрище Никола Белишки, стана ясно същият ден вечерта.

Градоначалникът уточни, че скоро ще бъде обявена и процедура за избор на изпълнител. Дори и да стартира новият програмен период 2014-2020 година, по-добре е Общинският план за развитие, който ще се готви по проекта, да е реалистичен, акцентира още Белишки. След избора на изпълнител ще бъдат сформирани и работни групи с участие на представители от Общинска администрация и Общинския съвет, които да помогнат в изготвянето на един от основните документи за развитието на общината през следващите седем години.
През септември от Министерството на финансите съобщиха, че одобрените проекти по подприоритет „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики” на оперативната програма „Административен капацитет” са 161, а отпуснатата финансова помощ в размер на над 11 милиона лева.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.