Водещи новини

Кражби и пожари през уикенда

Две кражби разследват криминалисти от полицейските управления в Панагюрище и Велинград.

В нощта на петък срещу събота неизвестен разбил входната врата на магазин за хранителни стоки в панагюрското село Левски, съобщиха още от Областната дирекция на МВР-Пазарджик. От търговския обект била извършена кражба на сумата от 180 лева и тютюневи изделия. Почти по същото време апаш разбил катинар от гараж, собственост на А.П.-53г. от Велинград. Мъжът се простил с два велосипеда на обща стойност около 150 лева. И на двете местопроизшествия са извършени огледи от дежурни групи, образувани са дознания.
На 13 сигнала са реагирали огнеборци и спасители от Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението” – Пазарджик за времето от петък до днес. В петък вечерта в РСПБЗН-Белово бил получен сигнал за пожар в лек автомобил „Дачия”, който бил паркиран на улица в село Карабунар. Причините довели до инцидента се изясняват. Огън лумнал и в приземен етаж от къща във велинградското село Грашево. Неин собственик е 34-годишният Р.Д. от същото село. На място се отзовали екипи на РСПБЗН-Велинград и потушили пожара. В резултат на стихията са изгорели дърва за огрев, зимнина и част от гредореда на единия от етажите. Останалите сигнали са за запалени сухи теви, стърнища и отпадъци в районите на Пазарджик, селата Мало Конаре, Звъничево, Свобода, Поибрене, Виноградец и АМ „Тракия”.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.