Водещи новини

Джудисти на турнир в Стара Загора

С пет състезатели се включи панагюрският спортен клуб „Бойни спортове” в 7-ия традиционен турнир по джудо за юноши и девойки младша възраст „Недьо Ранчев”.

Състезанието се провежда в памет на един от основателите на джудо спорта в България и пионер на този спорт в града домакин Стара Загора на 9 ноември.
Един от треньорите на панагюрските джудисти – Александър Фръгов съобщи, че в турнира са се включили 11 отбора от страната, като на „Бойни спортове” малко не е достигнало да спечелят и отборна купа. В индивидуалната надпревара злато спечелила Йоана Пишмишова в категория до 52кг, а Димитрия Кунчева завоювала бронза в същата категория. С бронз се окичила и Недка Каекова, но при 40-килограмовите момичета. В категория до 42кг Никола Петкански спечелил среброто, а Василий Найденов в категория до 34кг се представил добре. Всички джудисти изиграли по 3 или 4 срещи. Треньорите споделиха, че са доволни от представянето им.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.