Водещи новини

За трети път обществена поръчка за депото

Вчера бе публикувано обявление за обществена поръчка на Община Панагюрище в Агенцията по обществените поръчки. Откритата процедура по ЗОП (Закон за обществените поръчки) е за избор на изпълнител на строително-монтажни работи по проект:

„Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Панагюрище”. По проекта ще бъде извършена рекултивация на съществуващо регламентирано депо Панагюрище 1 и изградено ново депо – Клетка 1, южно от рекултивацията на съществуващото регламентирано депо.
До момента това е трето обявление на обществената поръчка. Първата бе прекратена от кмета на общината Никола Белишки във връзка с решение на Конституционния съд за невъзможност да бъдат финализирани процедури по отчуждаване на частни имоти, касаещи изграждането на довеждаща инфраструктура. При второто обявление се наложи подготвянето на документите за осъществяване на предварителен контрол от Агенцията по обществените поръчки.
Офертите ще бъдат отворени на 20 декември в Общината. Два са посочените критерия за оценка, като с по-голяма относителна тежест е срокът за изпълнение, и с по-малка – ценовото предложение. Стойността на поръчка без ДДС е 12 345 005 лева.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.