Новите тротоари се цапали и затрупвали с дърва

За сигнали, свързани с хора, държащи дървата си върху новите тротоари на улици в Панагюрище, съобщи общинската съветничка от ГЕРБ Цветанка Богоева на колегите си от комисията по екология, туризъм, селско и горско стопанство. На заседание на съветниците от вчера – 17 октомври, председателката на екокомисията Пенка Пиперкова, от своя страна, алармира

отново за проблем с новите тротоари, но причинен от тръба с мръсна течност, изливаща се на него, съпроводена от непоносима миризма. Това възпрепятствало преминаването по иначе новата и широка пътека за пешеходци. Местните народни избраници до извода да обмислят подобни проблеми да бъдат решени с текстове в наредба №1 или №2 на общината.
Към момента в Наредба № 2 за поддържане и опазване на чистотата на територията на общината е записано, че се забранява складирането на дърва в зелените площи, по тротоарите (за повече от десет дни) и междублоковите пространства (освен на определените от кмета на общината места след заплащането на такса). При нарушение предвидената глоба е от 20 до 50 лева.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.