събота , 27 април 2024

Трибуните са готови, остават стълбите

Десетки панагюрци всяка вечер посещават спортната база на стадион „Орчо Войвода”. Често се чуват оплаквания за ограниченията, които се налагат за стъпване по футболното игрище, като едни ги подкрепят, а други се възмущават. Факт е обаче, че стадионът си остава най-доброто място в Панагюрище за спортуване – любителско и професионално.
Управителят на базата Георги Атанасов съобщи, че

изграждането на североизточните трибуните е приключило и остава да се завършат стълбите. В момента се водят преговори за купуване на седалки втора употреба от ФК „Славия”, а резервен вариант за осигуряване им са ФК „Ботев” – Пловдив. Атанасов е планирал до стартиране на новото футболно първенство на 18 август тази част на стадиона да бъде облагородена – поставяне на плочи, отстраняване на бурени и паднали части от дървета, боядисване на трибуните. Обмисля се вариант за по-активното ползване на помощното игрище, което се коси редовно, но засега е без възможности за поливане.
До седмица-две Атанасов планира заедно с хората, изпращани от Общината, да бъде почистена и пистата. В момента бурените и тревата са изсъхнали, благодарение на третиране с отрова, но окончателното им почистване предстои.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.