Комисия отвори ценови предложения за доставка на храна

В 9.30 часа днес, 7-членна комисия с председател Илия Григоров, шеф на стопанската дирекция в Общинска администрация, назначена от кмета на общината, отвори пликове №3 с предлагана цена на участниците по обществената поръчка „Доставка на хранителни продукти за нуждите на социалните и детските заведения на територията на община Панагюрище”. Обявените за срок от една година от сключването на договора самостоятелни позиции по поръчката са пет, като двете допуснати

до този етап фирми бяха дали своите ценови предложения по част от тях.
От Консорциум „Корект Кетъринг” ДЗЗД Пловдив трите плика с оферти бяха за хляб и хлебни изделия – 19 738 лева, за мляко – 14 947 лева и за бакалия – 64 397 лева. От „Стелит 1” ЕООД Севлиево предлаганите цени бяха за четири позиции – мляко – 13 611 лева, пресни плодове и зеленчуци – 54 065 лева, месо, месни изделия и риба – 81 679 лева и бакалия (зърнени произведения, захарни изделия, подправки и др.) – 55 386 лева.
Предстои комисията да направи изчисленията и се произнесе кой ще е избраният изпълнител по съответната позиция на обществената поръчка.
От обявлението в Агенцията по обществените поръчки става ясно, че ще се изпълнява на територията на Панагюрище и селата Бъта, Попинци и Оборище. Общата прогнозна стойност без ДДС е 192 000 лева. Посоченият критерий за оценка на офертите е най-ниска предлагана цена.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.