Водещи новини

Уточняват критериите за шеф на „Пазари и паркинги”

Дейността на „Пазари и паркинги” ЕООД през миналата година не се различаваше от тази през 2011 година.

Това обясни при представяне на финансовите показатели управителят на дружеството Николай Деянов пред комисията по бюджет и икономика на общината. На заседанието й на 4 юни бе отчетена печалба от 3 200 лева при приходи от 63 000 лева за 2012 година. Направени са били капиталови разходи от 4000 лева за възстановяване чешмата пред т.нар. стара баня и за около 7000 ремонт на навеси и сергии. От поставените от съветниците задачи не е била изпълнена реконструкцията на сградата, в която се помещава общинската фирма, както и по-голям размер на печалбата.
След обсъжданията на няколко предложения съветниците решиха 3200-те лева да бъдат отнесени към резервите на дружеството. Другите варианти бяха парите да влязат в общинския бюджет като дивидент или да бъдат отнесени към нереализираната печалба от предходни периоди.
От икономическата комисия решиха, че, поради изтичане 3-годишния договор на Николай Деянов за управление, за шеф на „Пазари и паркинги” ще бъде обявен конкурс. Критериите по подбора на кандидатите ще бъдат уточнени от старейшините на следващо тяхно заседание.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.