ДКЦ-то е преизпълнило показателите си

8000 лева е печалбата на „ДКЦ-І” Панагюрище ЕООД, стана ясно от представянето на финансовата 2012 година от управителя на дружеството д-р Мирела Делибашева.

Броят на преминалите пациенти относително се запазва, като се отчита незначително увеличение. На фона на демографската криза това е добър показател, изтъкна д-р Делибашева на 4 юни пред комисията по бюджет и икономика на общината. С реализирането на печалбата управителят е преизпълнил поставената му бизнес задача за годината и, вместо реализирана печалба от 5000 лева, тя е 8 000 лв.
Д-р Делибашева уточни, че от 3 години няма актуализация на цените от здравната каса и се работи съобразно медицинските стандарти. Съществени инвестиции в бившата поликлиника не са правени. Настоящата година обаче е стартирала с ремонт на покрива заради течове. На въпроси на съветници д-р Делибашева отговори, че асансьорът, завършен през пролетта, активно се ползва от пациентите и те са изключително благодарни за пускането му в действие.
По отношение на ортопеда д-р Николай Николов д-р Делибашева обясни, че е постигната договорка между него и кметския екип и лекарят остава част от ДКЦ-то, а кабинетите му няма да бъдат местени.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.