четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

След катастрофа – второ място за Царски

Илия Царски остана на второ място след втория кръг от Планинско „Благоевград”, провел се на 20 и 21 април. Панагюрският автомобилен ас претърпял катастрофа в съботния ден и това му коствало първото място.

Скъсан болт на заден носач станал причина екипът на Царски да сглобява наново част от автомобила му, а той да не може да направи тренировъчни маншове. За нас мястото е първо, защото на състезанието бяхме със смачкана кола, обясни Малкият цар. Няколко дни по-рано в Серес, кръг от пистовия шампион, отново заради повреда в „Мицубиши”-то автомобилистът изгубил старта.
Годината не започва много добре за нас, имаме затруднения и с преводите от спонсорите, а транспортът не търпи грешки, допълни Царски. Той сподели, че вероятно ще се наложи да посети болница, защото не се чувства добре след удара с колата си. Засега обаче има намерение да се включи в предстоящото състезание на затворен маршрут във Велико Търново.
До момента Царски в група Еmax има шесто място от Варна, което в предишни години е печелил безапелационно, и второ място от Благоевград.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.