събота , 27 април 2024

Представяне на книга, изложба, пиеса до края на април

До края на месеца остават не малко прояви от културния календар на Общината. На 24 април от 17,30 ч. в Исторически музей ще бъде представeна книгата „Панагюрската памет” – изследвания, легенди, статии, биографии от Лука Мечинов, съставител – Георги Гемиджиев.

На 25 април от 17,30 ч. в голямата зала на Театъра класът по художествено слово и театър с преподавател Дочка Кацарева при Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов” ще представи пиесата „За принцесите и… още нещо”. На 29 април, понеделник, от 17,30 ч. в изложбената зала на Театъра ще бъде открита изложба – дърворезба „СВОБОДАТА. NET” на „Група 9”. Отново на 29 април, но от 16 часа в Историческия музей ще бъде дадeн стартът на Дни на академичната книга в Панагюрище – гостува Академично издателство „Професор Марин Дринов” (29 април –1 май).
На 30 април от 19 часа на площад „20 април” в магията на българския фолклор ще ни потопят от национален фолклорен ансамбъл „Филип Кутев”.

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.