Водещи новини
Први продукти за иницитивата купиха членове на Лайънс клуб - Панагюрище, сред които и президентът д-р Катя Симеонова СНИМКАТА е предоставена от клуба

Инициативата „Купи и дари“ на Лайънс клуб – Панагюрище продължава. ДНЕС 25 пакета с храна за нуждаещи се…

На 12 декември беше поставено началото на инициативата „Купи и дари“ на Лайънс клуб – Панагюрище съвместно с магазини „Дани“, която се провежда за осма поредна година. За тези години повече от 500 самотно живеещи и социално слаби наши съграждани получиха хранителни продукти, закупени от членовете на Лайънс клуб и гражданите на Панагюрище.

На 22.12.2022 година завърши първата част от инициативата. 25 пълни пакета бяха дадени ДНЕС на потребители на Социалния патронаж. Инициативата продължава до Ивановден.

Нека и тази година да подадем ръка на хората в нужда, призовават членовете на Лайънс клуб – Панагюрище

На своя коледен благотворителен базар децата от Лео клуб събраха 1500 лв. От тях 1300 лв. дариха на Виолета Джамбазова на 4 години – дете, което се бори с онкологично заболяване, за лечение в Турция, и два ваучера по 100 лв. за хранителни продукти и дрехи на две деца без майка.

Добрите дела продължават, уверяват панагюрските Лъвове. Те пожелават на всички светли празници 

Вижте още

Председателят на Общински съвет – Панагюрище Иван Лалов: Да отстояваме самоотвержено каузите Панагюрище и България!

Уважаеми жители и гости на община Панагюрище,  През април преди 148 години със своята саможертва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.