четвъртък , 25 април 2024
Први продукти за иницитивата купиха членове на Лайънс клуб - Панагюрище, сред които и президентът д-р Катя Симеонова СНИМКАТА е предоставена от клуба

Инициативата „Купи и дари“ на Лайънс клуб – Панагюрище продължава. ДНЕС 25 пакета с храна за нуждаещи се…

На 12 декември беше поставено началото на инициативата „Купи и дари“ на Лайънс клуб – Панагюрище съвместно с магазини „Дани“, която се провежда за осма поредна година. За тези години повече от 500 самотно живеещи и социално слаби наши съграждани получиха хранителни продукти, закупени от членовете на Лайънс клуб и гражданите на Панагюрище.

На 22.12.2022 година завърши първата част от инициативата. 25 пълни пакета бяха дадени ДНЕС на потребители на Социалния патронаж. Инициативата продължава до Ивановден.

Нека и тази година да подадем ръка на хората в нужда, призовават членовете на Лайънс клуб – Панагюрище

На своя коледен благотворителен базар децата от Лео клуб събраха 1500 лв. От тях 1300 лв. дариха на Виолета Джамбазова на 4 години – дете, което се бори с онкологично заболяване, за лечение в Турция, и два ваучера по 100 лв. за хранителни продукти и дрехи на две деца без майка.

Добрите дела продължават, уверяват панагюрските Лъвове. Те пожелават на всички светли празници 

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.