Водещи новини
Лора Куруджиева, Глория Щрангова и Кристина Гочева са три от музикалните дарования, спечелили по няколко медала през 2023 г. СНИМКАТА е архив на oshhtepan.com

Близо 300 дарования са включени в „Звезден клас“ на община Панагюрище

На 11 юли 2024 г. в голяма зала на Театър Дом-паметник за 13-ти път ще се проведе тържествената церемония „Звезден клас“. На нея ще бъдат наградени деца и ученици с изявени дарби от община Панагюрище, постигнали високи успехи в областите наука, изкуство и спорт през 2023 година. НАЧАЛОТО на  церемонията е 17:00 часа.

Тази година 289 деца и ученици с изявени дарби са отличени от Експертно-консултативната комисия, съгласно Правилника за условията и реда за осъществяване на закрила на деца и ученици с изявени дарби в община Панагюрище.

За всяка церемония Община Панагюрище кани представители на различни фирми, организации или отделни личности с безспорен принос, които да връчват медалите на отличените. Тази година кръстници ще са г-н Динчо Маринов, заместник-изпълнителен директор на „Оптикоелектрон Груп“ АД; г-н Даниел Даскалов, директор „Ресурсно осигуряване“ в „Оптикс“ АД, и г-жа Ана Финджикова, член на Управителния съвет на фондация „Асарел“ и ръководител на отдел „Комуникации“ в „Асарел-Медет“ АД.

Целта, която си поставя Община Панагюрище със „Звезден клас”, е да отдаде нужното внимание на младите дарования, които прославят достойно името на Панагюрище в България и по света.

 

Вижте още

За трети път жителите на община Панагюрище избраха Желязко Гагов за кмет

Със свое Решение 44-ми-Н/24.06.2024 Общинската избирателна комисия обяви за избран за кмет на община Панагюрище …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.