Водещи новини
Момент от церемонията при връчване на наградата СНИМКАТА е предоставвена от "ОПТИКС"АД

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) в конкурса „Иновативно предприятие“ бяха връчени днес в Световния ден на интелектуалната собственост – 26.04. на официална церемония, организирана от Патентното ведомство и БТПП.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов и председателят на Патентното ведомство Оля Димитрова връчиха наградата в категория „Иновативно предприятие 2023 г.“ на „ОПТИКС“ АД.

Инж. Иван Чолаков, изпълнителен директор на „ОПТИКС“ АД, се обърна с думи на благодарност и подчерта колко важна е ролята на целия екип на компанията за постигнатото  устойчиво развитие, за ръста на инвестициите и иновациите. „ОПТИКС“ е компания, която вече 26 години успешно реализира продукцията си в над 45 държави в целия свят и продължава да разширява своите бизнес партньорства.

В категорията „Стартираща иновативна фирма 2023 г.“ отличие получи „Антарта“ АД, а за „Иновативен проект 2023 г.“ бе наградена „Ендуросат“ ЕАД.

 

Вижте още

Джудисти от 20 страни ще участват в турнира „Топалов Оупън“ в Панагюрище

На 15 и 16 юни Панагюрище ще е домакин на Осмото издание на Международния турнир …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.