Водещи новини

В Панагюрище започват тренировки по брейк

От 12 март в зала „Арена Асарел“ от 16 часа започват тренировките по брейк. Инструктор ще е Иван Николов от групата No name crew, многократен шампион и представител на България в международни състезания в най-новия олимпийски спорт. Тренировките ще са всеки вторник и четвъртък от 16 часа.

Групата е отворена за всички възрастови групи.

Ако искате да се потопите в ритъма на уличните танци и усвоите най-атрактивните трикове на брейка, заповядайте на тренировка!

БРЕЙК е танцова композиция с богати възможности за импровизация, която включва сложни фигури и акробатични движения.  Изпълнява се върху основата на бърза ритмична музика, обикновено в стил рап

Типични само за този танц са въртенето на глава (headspin), headtrak, някои от движенията в така наречения footwork и разни видове основни Freez-ове. Много общи черти могат да се открият с  бойноите изкуства, латиноамерикански и руски танци и други характерни стилове на движение.

Вижте още

Джудисти от 20 страни ще участват в турнира „Топалов Оупън“ в Панагюрище

На 15 и 16 юни Панагюрище ще е домакин на Осмото издание на Международния турнир …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.