Водещи новини
Момент от дискусията

Екипната работа за осигуряване на по-добра среда коментираха политици в Пазарджик

Днес кметът на община Панагюрище Желязко Гагов участва в среща с народния представител от ПП „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, зам.-министъра на икономиката Ивайло Шотев и кмета на община Пазарджик Петър Куленски. Срещата бе в Пазарджик и на нея се обсъдиха актуалната политическа ситуация, визията на ПП „“Продължаваме промяната“ за задържане и привличане на младите в България и съответно общините Пазарджик и Панагюрище.

Делегирането на капиталови разходи за общините, прозрачността на поръчките, конкурентността на средата и екипната работа за осигуряване на по-добра среда също бяха теми на фокус по време на диалога. Създаването на фонда „Стамболов“, осигуряването на 75 процента от средноевропейското ниво на заплати, образованието и важността на изборите през лятото за Европарламент също бяха теми от дискусията.  С конкретни примери беше онагледено как може  да си сътрудничат общините Пазарджик и Панагюрище.

Вижте още

Възстановка и празничен концерт в Панагюрище за 148 години от Априлската епопея

На 27 април с историческата възстановка „Мъжество и саможертва – Панагюрище 1876“ започнаха мероприятията, посветени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.