Водещи новини
Центърът на Панагююрищее СНИМКАТА е архив на oshepan.com

Кметът Ж.Гагов кани жителите на община Панагюрище на публино обсъждане на проекта за Бюджет 2024

Уважаеми съграждани,                                                                                                                          Предстои внасяне в Общински съвет за обсъждане и приемане на бюджета на Община Панагюрище за 2024 година.

Убедени сме, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на жителите на общината.

Предвид гореизложеното, на основание чл.84, ал.6 в изпълнение на  Закона за публичните финанси и във връзка с чл.29 ал.3 и ал.4 от Наредбата на Общински съвет – Панагюрище за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета и за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности на Община Панагюрище

Ви каня на публично обсъждане на проекта за Бюджет 2024, което ще се проведе на 26 януари/петък/ от 15.30 часа в сградата на Община Панагюрище, ет.2, Сесийна зала.

Материалите по проекта за Бюджет 2024 ще бъдат публикувани в сайта на Община Панагюрище на 18 януари 2024 година.

Становища и предложения по проекта за Общински бюджет 2024 могат да се представят в деловодството на Центъра за административно обслужване на гражданите в сградата на Община Панагюрище и на e-mailpanagyurishte@panagyurishte.bg, не по-късно от два дена преди провеждане на публичното обсъждане.

Желязко Гагов,

Кмет на община Панагюрище 

Покана за публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2024 година на Община Панагюрище

 

Вижте още

Мария Бегова ще получи общинската награда“Любородие“

Общинската награда за краеведческа дейност „Любородие“ ще бъде връчена на 19 април 2024 година от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.