Водещи новини
СНИМКИТЕ са от личния профил на кмета на община Панагюрище Желязко Гагов

Пътищата в община Панагюрище са проходими. Кметът Желязко Гагов лично провери състоянието им

Община Панагюрище беше в готовност за първия сняг. В петък, 24 ноември, кметът Желязко Гагов проведе разговор с областния управител Валентина Кайтазова във връзка с подготовката, а служителите от отдел „Териториално-селищно устройство” в Общинска администрация – Панагюрище разговаряха с фирмата, с която е сключен договор за снегопочистване  – „Транспортер-89“ от Панагюрище. Оттам са уверили, че имат готовност с машини, хора и сол за евентуални екстремни ситуации. Съставен е план за действие с всички фирми, с които има договори за поддръжка на пътищата.

Служителите в Общината и днес са в непрекъснат контакт с ръководството на фирма „Транспортер-89“, за да са навременни оперативните действия по почистване на пътищата.

Тази нощ кметът на община Панагюрище Желязко Гагов лично провери състоянието на пътните артерии. Проверката е установила, че всички пътища са проходими, но има надвиснали над пътното платно клони по отсечката Панагюрище – Оборище. Пътят Панагюрище – Панагюрски колонии е почистен.

Поради обилния мокър сняг е прекъснато електроснабдяването в селата Оборище и Поибрене.  Работи се по отстраняване на проблема.

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.