вторник , 30 април 2024
Водещи новини
Мооменти от срещата в с.Елшица СНИМКИ: Предизборен щаб

Желязко Гагов: Заедно сме срещу страха. Заедно сме, за да работим за общия ни дом – община Панагюрище

От 3 години се залагат в капиталовата програма пари за видеонаблюдение и още нищо не е направено. Белишки дойде, накара ни се и си отиде. Това каза мъж от Елшица по време на втората среща на независимия кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов с жителите на селото.

Срещата беше организирана от кандидат-кмета на Елшица Пенко Шулеков, издигнат от ПП „Демократична България”. Той обясни защо е приел номинацията и какво ще направи за Елшица, ако хората му гласуват доверие.

Пенко Шулеков

На събитието присъстваха и няколко кандидати за общински съветници от същата политическа формация. Един от тях е Георги Иванов, жител на Елшица. Той  има опит като общински съветник, тъй като преди години беше избран с листата на СДС.

Георги Иванов, кандидат-съветник от листата на „Демократична България“

Георги Иванов разясни на присъстващите как да гласуват и призова да изберат бюлетина №66, а за кмет на община  бюлетина №72. Няма друг такъв кандидат за кмет на община Панагюрище като Желязко Гагов. Той е подкрепен от най-лявата до най-дясно стоящата партия заради качествата, които притежава, обоснова се Георги Иванов.

Думата ПОЛИТИКА е ангажимент към хората. Няма да Ви говоря какво не е направено през изминалите 3 мандата, а ще Ви споделя какво възнамерявам да направя за по-доброто бъдеще на общия ни дом – община Панагюрище, каза независимият кандидат за кмет Желязко Гагов. Той представи накратко себе си и визията си за устойчив хоризонт, основан на прозрачност и екипност. Няма да правя политически чистки. Заедно сме срещу страха. Няма място за страх, заяви той и предостави думата на присъстващите.

„Коронките ни изпопадаха от пътищата, които ни обеща Белишки през изминалите 3 мандата”, изрази недоволството си жител на селото. Вече 5 години от Елшица до Пазарджик няма нито един автобус. Срам и позор. Вечните оправдания, че превозвачите не искат да минават през селото. За 2 спирки правят въпрос. Не искам повече да чувам, че превозвачите  управляват Общината, коментира бивша учителка.

Като станете кмет, не искаме обработваемата  земя в землището ни да се превръща в пустиня. Искаме Елшица да се озеленява, а не да се опожарява, заяви друга жена и разказа как през септември 2021 г. Общинският съвет е актувал 65 дка земя, срещу което кметството трябвало да получи 27 000 лева.

Ще усетите промяната, ако на 29 октомври  отделите 4 минути от времето си и отидете да гласувате с бюлетина №72, призова Желязко Гагов.  Срещата с жителите на Елшица завърши чрез общуване с изкуството. Прозвучаха народни песни и изпълнения на поета с китара Румен Спасов. Той изпя песента „Тиквата” по текст на Георги Константинов, а заедно с Красимира Балканска и „Завръщане” по текст на Павел Матев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте още

Отборът на „Войводите“ с 3 победи в областното футболно първенство

Поредно безапелационно представяне на младите надежди от отбора на „Войводите“ в първенствата на БФС в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.