четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини
Срещата на Жялязко Гагов а жители на с.Елшица СНИМКА: Предизборен щаб

Желязко Гагов: Не съм привърженик на уволненията

Селата да не се чувстват като изоставени братчета и сестричета, а да са част от община Панагюрище. Смятам, че не 30, а 100 процента от наеми, от продажбата на имоти и сгради в селата трябва да се връщат в бюджета на кметството. Така кметовете на кметства ще могат да разполагат с по-голям финансов ресурс, с който да благоустрояват селищата. Това заяви независимият кандидат за кмет на община Панагюрище Желязко Гагов по време на срещите си с жителите на селата Елшица и Поибрене през изминалата седмица.

Моменти от срещите на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов с жителите на с.Левски
СНИМКА: Предизборен щаб

 

 

 

 

 

Той обясни мотивите си да се кандидатира за кмет и представи накратко трите приоритета, залегнали в програмата му за по-добро бъдеще на общия ни дом – община Панагюрище. Обърна специално внимание на работата в екип и прозрачността на действията. Не съм привърженик на уволненията. В Общината има професионалисти, които си изпълняват добре задълженията и не заслужават да бъдат обиждани и нагрубявани. Заедно сме срещу страха, заедно сме, за да работим за развитието на общината, а не само на града, каза Желязко Гагов.

На селата през изминалите 12 години не се обръщаше  внимание, а си плащаме данъците, недоволстваха хората. Едни поискаха да има добра пътна инфраструктура, за да не си трошат автомобилите. Други допълниха, че и в селата трябва да има спортни съоръжения  и обособени зелени пространства.

Досегашният кмет не е направил едно годишно събрание, оплакаха се  жителите на село Елшица. Пътят Калугерово-Елшица е в окаяно състояние, сигнали са подавани, обещания са давани, но нищо не е направено, казаха още елшичани. Един от тях попита „госпожа Матанова като каква се кръсти в църква – като втора в листата на ГЕРБ или като временно изпълняваща длъжността кмет“.

Пред жителите на с.Елшица водачът на листата за общински съветници на БСП Иван Лалов подкрепи мнението на  Желязко Гагов, че общината трябва да е майка на всички, а не за едни майка, за други мащеха. Лалов обясни защо партии с противоположни възгледи този път са се обединили около обща кандидатура за кмет на община Панагюрище в лицето на Желязко Гагов. Гласувайте за него с бюлетина №72, призова Лалов.

Същия призив в Поибрене отправи Благовест Гоцев, председател на общинската структура на Демократична България и кандидат за кмет на селото. Над 2 часа и половина продължи срещата на жителите на Поибрене с кандидати за общински съветници от Демократична България и независимия кандидат за кмет на община Панагюрище.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

Вижте още

Лазорровден е! Честит празник на имениците!

Лазаровден е християнски празник, посветен на Лазар от Витания и неговото чудотворно възкресение от Иисус …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.