четвъртък , 23 май 2024
Водещи новини
СНИМКАТА е предоставена от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик

Полицаи и жандармеристи охраняват лозовите масиви в област Пазарджик

За поредна година съвместни екипи от служители на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив участват активно в охраната на лозовите масиви. Това са част от предприетите активни мерки за опазване на селскостопанската продукция в област Пазарджик. Автопатрули на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив съвместно с колегите си от районното управление в Септември обхождат зоните на лозовите масиви. Патрулиращите полицаи създават условия за нормалното и спокойно протичане на брането на лозята в районите на Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Славовица, Мененкьово, собщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Ще се извършват и засилени проверки на обособените пунктове за продажба и изкупуване на готовата продукция, на превозните средства и техните товари. С цел ефективност на инспекциите, от полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да носят в себе си документи за самоличност.     

          

         

 

Вижте още

Народно веселие „Да се хванем за ръце на Гергьовден“

ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ  ВИ КАНИ                                             на народно веселие                                       „Да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.