Водещи новини

Мъж, предложил подкуп на пътни полицаи, е задържан в ареста

Мъж, предложил подкуп на пътни полицаи, за да осуети полицейска проверка, е задържан в ареста. На една от улиците в Пазарджик автопатрул при сектор «Пътна полиция» спрял за проверка лек автомобил «Опел». 40-годишният водач от областния град бил изпробван с дрегер, като уредът отчел концентрация на алкохол над 0.5 промила. Виждайки случващото, се пътуващият във возилото 61-годишен баща на шофьора подхвърлил на пода в служебния автомобил на полицаите банкнота с номинал от 50 евро. На място незабавно пристигнала дежурна група с разследващи полицаи от РУ-Пазарджик. Извършен е оглед, а банкнота е иззета. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста. На сина е съставен акт по Закона за движение по пътищата и е иззето свидетелството му за управление на МПС.

 

Вижте още

„ОПТИКС“ АД получи високото отличие „Иновативно предприятие за 2023 г.“

Годишните награди на Съвета по иновации, дигитализация и нови технологии“ към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.