Водещи новини

Образувани са досъдебни производства срещу мъж и жена от Панагюрище и младеж от Стрелча за притежание на наркотици

Няколко мъже и една жена са задържани от служители на полицейските управления в област Пазарджик заради притежание или отглеждане на наркотици. Проверките са част от специализирана полицейска операция, свързана с противодействие на производството, разпространението и притежаването на наркотични вещества. Това съобщиха от пресцентъъра на ОДМВР – Пазарджик, уточнявайки, че операцията се е провела в петък, 11 август.

Криминалисти от РУ-Панагюрище извършили претърсване в жилищата на 44-годишен и 38-годишна от Панагюрище и млад мъж на 21 години от Стрелча. Там органите на реда открили общо около 73 грама суха зелена листна маса, която се оказала канабис.

Екипи на РУ-Пещера проверили къщата на 32 – годишен от родопския град. Там били открити 44 – стъклени шишенца с около 240 милиграма метадон, една електронна везна, два газ-сигнални пистолета и пълнител с 12 патрона за тях. 

Колегите им от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик осъществили проверки на два адреса в областния град. Било установено, че 22-годишен от Пазарджик и негов 40-годишен съгражданин съхраняват около 2.2 грама амфетамин.

Служители от полицейския участък в Белово открили в жилището на 29-годишен беловец неголямо количество марихуана.

Полицаи от РУ-Велинград намерили в двора на 60-годишен велинградчанин две растения с марихуана, всяко с височина от около 1.5 метра. Дрогата е предадена доброволно от притежателя й. И осмината са задържани в арестите на районните управления в региона, спрямо тях се водят досъдебни производства, допълват от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

 

Вижте още

Панагюрище отново е столица на млада България. Провежда се Националният фестивал „Родолюбие”

Деветнадесетото издание на Националния фестивал за млади изпълнители на патриотична песен „Родолюбие” се провежда в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.