СНИМКАТА е от фейсбук профила на Савка Гешанова

ТФ“Средногорци“ се върна с награда от „БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ 2023“

Танцова формация „Средногорци“ при НЧ „Св.Боян Княз Български“ – Панагюрище участва в 29-ото издание на Международен фолклорен фестивал „БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ“ в черноморската ни столица Варна и се представи отлично. Ръководител на ТФ „Средногорци“ е Петър Немски. За представянето си панагюрските танцьори получиха награда, плакет и покана за бъдещи работни проекти. Участието на ТФ „Средногорци“ се осъществи с финансовата подкрепа на Община Панагюрище, съобщи в социалните мрежи Савка Гешанова, председател на НЧ „Св.Боян Княз Български“.

Международният фолклорен  фестиввал „БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ“ се провежда през месеците юни, юли и август. Тази година в събитието се включиха повече от 130 ансамбъла, на чиито танци, музика и песни жителите и гостите на Варна можеха да се порадват в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна.

Вижте още

На Трети март в Панагюрище – празнично шествие със 110-метрово знаме

Община Панагюрище организира тържествено честване на Трети март – национален празник на Република България. Общинското …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.